Pagina's

26 oktober 2017

Alteruitvaart

In 1998 ben ik na het overlijden van ons zoontje Edward begonnen met het maken van een digitale brochure 'Op een persoonlijke wijze afscheid nemen van je overleden kind'. Toen was er nog niet veel informatie te vinden over kinderuitvaarten. Dit is daarna omgezet in de website: www.uitkinderliefde.nl. Na het overlijden van ons zoontje Daan in 1999 ben ik verder gegaan met het verzamelen van informatie over uitvaartalternatieven. Uiteindelijk heb ik er toch een site van gemaakt voor zowel volwassenen als voor kinderen: www.alteruitvaart.nl. Dit heb ik jaren lang met erg veel voldoening gedaan. Vooral omdat ik zelf heb ervaren hoe belangrijk is dat je informatie kunt vinden waarmee je de uitvaart zoveel mogelijk zelf kunt gaan vormgeven of lotgenoten kunt vinden. Ook heb ik uitvaartspeeches gemaakt via de mail. In de loop van de jaren kwamen er steeds meer informatieve uitvaartwebsites en ook steeds meer funerair sprekers.

Ik besloot daarom in 2011 om te stoppen met mijn uitvaart gerelateerde werkzaamheden.

De site http://www.uitkinderliefde.nl/  en daarmee de inhoud van de website zou worden voortgezet door http://www.amelius.nl/afscheidopmaat/

Wanneer u een uitvaart gerelateerde vraag heeft waarmee u denkt dat ik u zou kunnen helpen, dan mag u mij nog wel mailen. Ik kan u dan wellicht wel doorsturen naar de juiste persoon en/of organisatie.

Claudia Folkerts

Laatste update: 26 oktober 2017

Geen opmerkingen:

Een reactie posten